2014. május 11., vasárnap

Na de mi van a TV-sorozatokkal? #15

Az alábbiakban SPOILER található!
A hét végére csak ideért ez a bejegyzés is! :)


Arrow- Zöld íjász(2. évad 21. rész-City of blood): Ez a rész nagyon drámai és ijesztő volt. Mármint a végén az a sok Mirakurus ember... Durva volt, ahogy pontban 9-kor elfoglalták a várost. Én kezdek félni, és fogalmam sincs, hogy ezt hogy tudják még fokozni. Nagyon tetszett, ahogy Laurel meggyőzte Olivert arról, hogy harcolnia kell. Vajon Laurelt is kiképzik? Viszont az nagyon gyanús, hogy Slade nem is szerepelt ebben a videóban. Hol a fenében van? Szerintem az ijesztőbb, mintha itt lenne... Szegény Thea-nak végül nem sikerült kijutnia a városból, pedig jót tett volna neki. Nem tudom ezek után mi lesz szerencsétlen Starling City-vel és lakóival...

The Originals- Ősök (1. évad 20. rész- A closer walk with thee): Nagyon drámai és megható volt ez a rész. Klaus egyszerűen túltesz magán, és már a gondolatát is imádom, hogy láthatjuk őt apaszerepben. Főleg úgy, hogy Hayley-vel közösen nevelik a gyereküket. Nagyon tetszett, amikor Klaus megmutatta Hayley-nek a gyerekszobát. Már most irigykedem a kisgyerekre, hogy ilyen apukája lesz. Mert minden tagadhatatlan kegyetlensége ellenére Klausnak igenis vannak érzelmei, és csak attól fél, hogy nem lesz jó apa. Ugyanis előtte nem volt jó apa példa, sőt... Az apja igazán mély sebeket hagyott Klausban, de szerintem ő jó apa lesz. Marcel is neki köszönhet majdnem mindent. Jó lenne, ha újra szövetségesek lennének. A boszik nagyon gonoszak, hogy meg akarják ölni szegény kisgyereket. Végül is ő nem tehet semmiről. És mi az, hogy Mikael vissza akar térni?! Örültem, hogy meghalt, erre Davina még a végén visszahozza. Szegény nem tudja, hogy ő sokkal rosszabb, mint Klaus. És a 20. részben végre megértük Elijah és Hayley csókját, ami már kb. az első rész óta érett! Ez az! Alig várom, hogy Klaus, Hayley és Elijah együtt neveljék a kisgyereket.

The Vampire Diaries- Vámpírnaplók (5. évad 20. rész- What lies beneath): Az egész rész egy kicsit olyan semmilyen volt, de a vége! Na, az szép volt! A Vándorok eléggé ijesztőek, nem szívesen kerülnék velük össze. Főleg, hogy eltüntették Tylert. Remélem, azért visszahozzák valahogy. Enzo ebben a részben sem volt a szívem csücske, micsoda meglepetés. Végre meghalt, erre mi van? Kísért a Túlvilágról. Ami éppen szétesőben van. Bonnie-nak csak nem sikerült kinyögnie Jeremy-nek, hogy ha ez így megy tovább, akkor bizony ő is meghal. Nagyon meglepődtem Damon reakcióján, amikor meghallotta, hogy Stefan megölte Enzot. Látszik azért, hogy nem az a rosszfiú aki régen volt. Persze még mindig rosszfiú, de már nem annyira. És persze, hogy összejönnek Elenával. Már közel járunk hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése