2014. március 3., hétfő

Na de mi van a TV-sorozatokkal? #7

Arrow- Zöld íjász (2. évad 14. rész-Time of death): Komolyan, ennek a sorozatnak nincsenek rossz részei. Elképesztő. Kezdeném azzal, amivel először fenntartásaim voltak: Sara és Oliver kapcsolata. Meglepő mód nem zavar, sőt, kezdem megszeretni a párosukat. Amit pedig a Lance család letolt... Hűha! Nagyon erős jelenetei voltak a résznek, főleg a vacsora, és amikor Oliver beszél Laurellel. Végre valaki megmondta Laurelnek, hogy ne mindig másokat hibáztasson és végre belátta a problémáit, segítségért fordult. Nagyon tetszett a Laurel- Sara jelenet. Sara kellemes csalódás, kezdem megkedvelni. Örülök, hogy végre kiderült, hogy ki is Sin és hogy került kapcsolatba Saraval. Viszont szegény Felicity! Néha Oliver jobban is figyelhetne rá. Felicity nagyon bátor volt, és hát... aranyos. De kell egy ilyen ember is a sok szuperharcos mellett. A rész vége nagyon ütött. Mi lesz ebből? Slade a Queen házban...

The Originals- Ősök (1. évad 14. rész- Long way back from the hell): MI a fene volt ez???!!! Mi volt itten ennek a résznek a végén?? Már Elijah-ban se lehet bízni. Mi az hogy leszúrta Klaust az áruló húga kedvéért??? Rebekah amúgy se a szívem csücske, de hát ez az egész, hogy keresi a bajt magának, aztán másra kenni a balhét, aki próbál ellenállni, ezért megöli? Nem mondom, hogy a kedvencem Genevieve, de érhető, hogy bosszút akar állni Rebekah-n. Meg is érdemli. Szegény Klaus!! Most mi lesz vele? Elijah is elárulta, azt hittem neki több esze van, de hát... Mellesleg meg merem kockáztatni, hogy ez volt a legundorítóbb rész, legalábbis számomra. Egy kis szív kitépés már semmi, de vért hányó betegek, meg ilyesmi... Bár lehet, hogy csak az én gyomrom gyenge, nyilván ezért nem nézek horrort... Vissza a részhez: én már nem tudom, hogy ezek után mit várjak, vagy hogy mi lesz, nagyon ütős rész volt.

The vampire diaries- Vámpírnaplók (5.évad 14. rész- No exit): Örülök, hogy végre Stefan és Caroline rájöttek, hogy Katherine van Elena testében. Remélem, visszahozzák Elenát, mert már hiányzik. Szeretem Katherinet, de már kicsit eszelős, ahogy Stefanre hajt. Kíváncsi vagyok, mit fognak csinálni Damonnel. Vajon tudná kontrollálni az éhségét? Jók voltak a Matt-Nadia jelenetek, bár szerintem egy kicsit erős volt Matt-től az átverése, még Nadiának is. Ja, és remélem nem hal meg Tyler harapása miatt. Egyébként őt nem ölné már meg valaki?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése