2014. március 24., hétfő

Na de mi van a TV-sorozatokkal? #10

Arrow- Zöld íjász (2. évad 16. rész- Suicide Squad): Nagyon tetszik nekem ez az Öngyilkos Osztag. És az nagyon vicces lenne, ha Olivernek együtt kellene dolgoznia azokkal az emberekkel, akiket ő dugott rács mögé. Bár Slade megölése nem kis feladat. Szegény Oliver teljesen kikészült ettől, még jó, hogy Sara ott van neki. És úgy látszik, Laurel is kezd egyenesbe jönni. Érdekes volt megtudni néhány dolgot Diggle katonai múltjából. Remélem együtt maradnak Lyla-val. Az meglepett, hogy Dig már egészem megbékélt Deadshot-tal.


The Originals- Ősök (1. évad 17. rész- Moon over Bourbon Street): Ez a rész számomra olyan semmilyen volt. Bár nehéz is lett volna túlszárnyalni a múlt heti zseniális részt. Úgy éreztem, hogy kihagytam egy részt. Hogy miért? Vegyük példának Klaust. Egész eddig, mindent azért csinált, hogy megszerezze a várost, és most tesz rá? Ennyire fáj neki Rebekah távozása vagy mi? Mintha Klaus nem lett volna önmaga. Davina és Josh jelenete tetszett. Más nem igazán történt, azonkívül, hogy Elijah próbálja egyesíteni a várost. Csak azt nem értem, hogy Klaus miért támogatja ennyire a vérfarkasokat. De legalább Hayley-n látszik is, hogy terhes.


The Vampire Diaries- Vámpírnaplók (5.évad 16. rész- While you were sleeping): Egész jó rész lett, bár azért néhány dolog nem tiszta. Például, hogy Wes miért csinált ellenszert? Tényleg megcsinálta Katherine-nek? És hogy akkor most ki is ez a Liv, meg a tesója? Liv, az újdonsült boszorkányunk már elsőre se volt szimpatikus, most meg azt se tudom, hogy mit akar ő meg a bátyja. Elena nagyon hatásos volt ezzel a kezdődő őrülettel, és persze újra élvezhetjük az Elena-Damon drámát, ami már egy kicsit túl kiszámítható. Veszekednek, Damon próbálja meggyőzni Elenát, hogy ő túl rossz Elenának, Elena meg bizonygatja, hogy ennek ellenére is szereti Damont, aztán valahogy szakítanak, és irány az ágy... Mindig ez van, és ahhoz képest, hogy Elena mennyire megijedt, hogy ő ölte meg Aaront, az annyira nem borította ki, hogy Damon viszont tényleg megölte. És csak nekem tűnik úgy, hogy össze akarják hozni Carolinet Enzóval? Ha így van, akkor nem kárpótolnak Klaroline miatt... Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy miért ennyire fontos a Vándoroknak Elena és Stefan.

A Szépség és a szörnyeteg valami számomra ismeretlen okból szünetel, és június 2-án folytatódik. Fogalmam sincs, hogy ennek mi az értelme...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése