2015. március 30., hétfő

Na de mi van a TV-sorozatokkal? #42

Az alábbiakban SPOILER található! 

Arrow- Zöld íjász (3. évad 17. rész- Suicidal Tendencies): Atyám, szegény Ray! Mekkora égés volt! :D Odament, hogy ő most aztán jól megmutatja Oliver-nek, hogy a szuperrucijával überelni tud több éves tapasztalatot és ügyességet. Először működött is, aztán Oliver odaint egyet, és a csodaruci használhatatlan. Milyen nehéz lehetett neki, hogy ne nyírja ki a pasit, aki azzal a lánnyal jár, akit ő is szeret. Sajnáltam Deadshot halálát, durva volt látni, hogyan vált azzá, aki. Lyla és John viszont nagyon aranyosak.
Pretty Little Liars- Csinos kis hazugok (5. évad 25. rész- Welcome to the Dollhouse-évadzáró): Úristen, úristen!!!! Ki a franc az a Charles?? Tudnom kéne?? Mert nem rémlik a neve, pedig ő "A". WÁÁ!! Nagyon jó rész, teljesen hátborzongató. Ez az egész babaház szimbólum, és a babák, és Mona!!! Örülök, hogy Mona él. De, hogy "A" arra kényszerítse, hogy játssza el Alisont.... nagyon beteg. De végre Tanner is tudomást szerzett "A"-ről, és talán végre komolyan veszi. Teljesen lefagytam ettől a résztől, mikor jön a következő évad??

The Flash- Villám (1. évad 16. rész- Rogue Time): Nagyon durva ez az időutazás. Azt nem értem, hogy az eredeti nap most eltörlődött? Csak úgy? Barry időutazása azt okozta, hogy az egész világnak újraíródott az a nap? Szegény Barry, megint nem jött össze neki Iris-szal. pedig már örültem. Az viszont jó, hogy Joe nem került veszélybe. De Dr. Wells nagyon képmutató, hogy ő nem akarja tudni a jövőt, de a kis rejtekhelyén mindig megkérdezi a jövőt. Komolyan nem tudom, mi a célja. Vagy hogy ő hogyan tud Villám lenni. Cisco most nem jött rá, hogy kicsoda is Dr. Wells, de szerintem most Barry fog rájönni, hiszen ugyanúgy Joe-t hívta, mint Cisco.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése