2015. február 17., kedd

Na de mi van a TV-sorozatokkal? #36

Az alábbiakban SPOILER található!
Bocsánat a késésért.

Arrow- Zöld íjász (3. évad 13. rész- Canaries): Oké, oké, hogy került vissza Oliver a szigetre, ha egyszer már hazament??!! Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mit csinált azok alatt az évek alatt. És amúgy az a Chase gyereknek már a szeme sem állt jól. Viszont azt nem értettem, hogy Thea miért mondta, hogy nem akar a részese lenni. Ő kérte meg Malcolm-ot, hogy képezze ki. Akkor most mi van? Nem is tudom, hogy tudja-e már, hogy ő ölte meg Sara-t. Örülök, hogy Laurel végre abbahagyta Sara utánzását, nem állt jól neki, annak meg pláne örülök, hogy ki tudja, hányadik visszatérése után a Vertigo-s pasit is elintézték. Kivéve, ha nem támad föl...
Pretty Little Liars- Csinos kis hazugok (5. évad 19. rész- Out, Damned Spot): Jézusom, Mike, mibe keveredtél? Cyrus? Komolyan?? Csak azt nem értem, hogy miért. És most "A" simán gyárthat bizonyítékot a lányok ellen. Már meg is kezdte Hanna ellen. Szegény, "A" is őt szemelte ki, meg az apja is folyton belerúg, ahányszor találkoznak. Spencer totál össze fog jönni Jonny-val, szerintem. És persze túl szép lett volna, ha Talia-nak nincs egy kis titka.
The Flash- Villám(1. évad 13. rész- The Nuclear Man): Na most akkor felrobbant Ronnie/Stein professzor vagy nem?? Szegény Caitlin és Clarisssa! Nem elég, hogy elvesztették a párjukat, de most még egyszer megtörtént. És tudom már, mi történt Barry anyukájának halálának estéjén, vagy legalábbis sejtem. Ugye most Cisco megtalálta a felnőtt Barry vérét, azt pedig tudjuk, hogy Dr. Wells valahogy képes volt a jövőbe nézni. Valahogy talán ő meg Barry visszautaztak az időbe, és valamiért megölték az anyját, talán valami kiderült róla vagy ilyesmi. Jó, nem annyira elképzelhető, hogy valaki megöli a saját anyját, bármi is derült ki róla. Vagy lehet, hogy Barry megakadályozni próbálta? Nem tudom, mindenesetre a dokinak nagyon sok titka van.
The Originals- Ősök (2. évad 13. rész- The Devil Is Damned): NEM, NEM, NEM!!! Most tényleg kinyírták Elijaht?? Méér? Ugye csak viccelnek? Komolyan, ez a sorozat ki akar nyírni engem, nem viccelek. Szegény Elijah! Feláldozta magát Hope-ért. Hüpp-hüpp. Az viszont nagyon tetszett, hogy Kol, Rebekah és Klaus egymásra találtak. Freya meg miért segített Finn-nek?? Nem bírom a csajt. És az túl szép lett volna, ha az a Dehlia meghalt volna... Most majd előle kell elrejteni Hope-ot.
The Vampire Diaries- Vámpírnaplók (6. évad 14. rész- Stay): R.I.P. Liz! :( Hivatalosan is lecsökkent az emberállomány a sorozatban, valószínűleg már csak Matt maradt, meg Sarah. Szépen elbúcsúztatták Lizt, de sajnálom, hogy meghalt. Ő volt az egyik kedvenc szereplőm. És most már az is hivatalos, hogy végleg elbúcsúzhatunk a Caroline-Klaus száltól. Azért a Caroline- Stefan szállal vannak fenntartásaim, mert nekem mindig a kedvenc fiú-lány barátok lesznek, de hát ez van. Jeremy-n meglepődtem. Most komolyan vámpírvadász lesz a hivatása? Bár én erősen kétlem, hogy bármelyik szereplő is tudna normális életet élni az eddigi életük után. Enzo meg elmehet a picsába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése