2015. február 2., hétfő

Na de mi van a TV-sorozatokkal? #34

Az alábbiakban SPOILER található!

Arrow- Zöld íjász (3. évad 11. rész- Midnight City): WTF!! Több szempontból is. Először is: Thea kis flörtje is benne van az Árnyak Ligájába?? Hogy a francba?? Meg mi történt Tatsu és Maseo között?? Maseo simán kinyírt volna egy csomó embert a feleségéért, akkor miért csatlakozott Ra's al Ghul-hoz? Nem vágom. És még mindig nem teljesen világos, hogy pontosan hogyan jött vissza a halálból Oliver. Természetesen örülök neki, de azért nem teljesen elfogadható. Íjász-csapat Íjász nélkül? Kíváncsi vagyok, és drukkolok. Döbbenet, hogy egy ilyen nyílt bűnözői tevékenység büntetlenül marad.
Pretty Little Liars -Csinos kis hazugok (5. évad 17. rész- The Bin of Sin): Caleb, legyél a férjem!!! Nem véletlenül Caleb a kedvenc PLL-fiúm! Azért nem mindenki vonulna be börtönbe a barátnőjéért. Főleg Caleb előéletét tekintve. Ezra és Aria szakítása mi volt?? Bár tény, azt hiszem, egyetértek Ezrával: Aria valahol mélyen legbelül bánja az elvesztegetett éveket. Tobynak meg fontosabb lett a munkája, mint a barátai? Komolyan? Ez nem volt szép, Toby. És én elég biztos vagyok benne, hogy nem Holbrook segíti Alisont. Sőt, nem is Alison itt a lényeg, hanem "A". Aki tuti, hogy nem Alison vagy Holbrook.
The Flash- Villám (1. évad 11. rész- The Sound and The Fury): Hát ez a kölök elég ijesztő volt. Valószínűleg ő állt eddig a legközelebb ahhoz, hogy Barry-t megölje. Nem tudom, hogy Dr. Wells miért nyomja ezt a színjátékot. Hiszen itt van 3 ember, akik igazán szeretnek, felnéznek rá és családnak tekintik, de ő továbbra is hazudik nekik. Miért? És mit akar a a sárga ruhás férfiként? Barry ellensége akar lenni, vagy mi? Csak azért vette a szárnyi alá, mert ki akarta ismerni? És a dokinak alapból van szupergyorsasága?? Joe nem teszi rosszul, hogy nyomoz utána.
The Originals- Ősök (2. évad 11. rész- Brotherhood of the Damned): A sorozatban a szereplőknek van egy különleges képessége, miszerint egy adott problémából még nagyobba juttatják magukat. Marcel viszont lenyűgözött. Nagyon megkedveltem, hiszen bár haldoklott, igazi vezérként és igen, családfőként viselkedett. le vagyok nyűgözve. Hope létezése pedig nem derülhet ki. Sem Finn, sem a farkasok számára. Ez érdekes lesz. Nagyon tetszett, hogy Klaus is megbocsátott Elijah-nak. Szép testvéri pillanat. Mindig lenyűgöz ebben a sorozatban, hogy menyire kiemelik a család tagadhatatlan fontosságát. Éljen a család! :)
The Vampire Diaries- Vámpírnaplók (6.évad 12. rész- Prayer for the Dying): Túl szép lett volna, ha Luke nyer. Most pedig a pszichopata Kai egy rakat erővel szabadon járkál. Szívderítő gondolat. Luke nem volt a kedvencem, de sajnálom, hogy meghalt. Viszont hogyan maradt életbe Liz? Megállt a szíve, de hogy jött vissza? Hiszen nem vámpír. Nem is értettem az a részt. Damon és Elena pedig újra egymásra találta. Mennyire.... meglepő. Ja, mégsem, mert mindenki tudta, hogy ez lesz. Annak örülök, hogy Caroline és Stefan újra barátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése