2014. október 25., szombat

Na de mi van a TV-sorozatokkal? #23

Arrow- Zöld íjász (3.évad 2.rész- Sara): Még mindig nem tudom elhinni, hogy Sara-t megölték. És azt sem tudom elhinni, hogy Oliver hogy tud ilyen nyugodt lenni. Ki ölte meg Sara-t? Miért? És Laurel miért nézegette olyan gyanúsan azt a bőrdzsekit, amit Sara-tól kapott? El kellett volna mondania Lance kapitánynak, hogy Sara meghalt. És mi a franc van Thea-val? Szupererős nindzsa csaj lesz vagy mi? Azért nem semmi. Remélem, nemsokára visszatér Starling City-be.

The Flash- Villám (1.évad 2.rész- Fastest Man Alive): Bizony, bizony, kiderül, hogy a szuperhősködés nem is olyan egyszerű dolog. Barry szerencsés, hogy Joe támogatja. Meg lehet érteni azt is, hogy először nem adta rá áldását, mégiscsak a fiaként nevelte. Én nagyon bírom Joe-t és tetszik ez az apa-fia kapcsolat közte és Barry között. Dr. Wells-ről nem tudom, hogy mit gondoljak. Elvégre segít Barry-nek, meg minden, de azért elég fura módszerei vannak... Caitlint és Cisco-t is kedvelem, elvégre egy szuperhősnek is elkél a segítség. Viszont azt nem tudom, hogy bírja ki, hogy nem mondhatja el a dolgot Irisnak. De ha a csaj rájön, és Barry nem mondta el neki, nagy balhé lesz...

The Originals- Ősök (2.évad 2. rész- Alive and Kicking): Na szóval végre kiderült, hogy Mikael és Esther is itt van. Remélem, hogy ha sikerül őket megölni, akkor halottak is maradnak. Eshtert különösen utálom, mert Klausnak igaz van: ő csinálta a vámpírokat, és úgy tesz, mintha ez nem az ő hibája lenne. Kolt nagyon bírtam, főleg a visszaemlékezéseknél. Jó látni, hogy Hayley próbál önmaga lenni. Davinát viszont most nem annyira bírom, mert ő idézte meg Mikaelt, és most megláthatta, mik ennek a következményei.
The Vampire Diaries- Vámpírnaplók (6.évad 3.rész - Welcome to Paradise): Jól van, én megértem, hogy Stefan dühös amiatt, hogy Stefan megölte a csaját, de ugye nem akar szövetkezni a vámpírvadászok fejével? Részről részre kevésbé kedvelem Stefant. Az sem nagyon tetszik, hogy Caroline valószínűleg szerelmes Stefanba. Mindig nagyon szerettem az ő párosukat, de csak barátként. Ne csesszék már el könyörgöm! A boldog Elena lehet, hogy egy kicsit idegesítőbb, mint a szomorú. Komolyan. Mindenkinek ügyelnie kell rá, hogy nehogy utaljon Damon-re. Azt viszont nem értem, hogy hogyan lehetne egyáltalán megölni valakit a Túlvilágon. Mert az a Kai gyerek próbálkozott, de lehetséges ez ? Szerencsére Bonnie-nak ismét van varázsereje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése