2014. október 6., hétfő

Na de mi van a TV-sorozatokkal? #21

Sziasztok! :) Itt az idő, hogy a sorozatok visszatérjenek. A Vámpírnaplók már elkezdődött, a héten pedig a többi sorozat is megindul. A The Originals október 6-án, az Arrow október 8-án startol el. A Beauty and the Beast csak 2015-ben fog visszatérni, de új sorozatként a The Flash címűt tervezem. Ez 7-én indul, és az Arrow-ban már láthattuk Barry Allent. Valamint télen a Pretty Little Liars is csatlakozik az 5. évad második felével szerény kis rovatomhoz. A hétfői nap marad.

The Vampire Diaries- Vámpírnaplók (6. évad 1. rész- I'll remember): Itt a Vámpínaplók 6. évada. Bevallom őszintén, a sorozat csak próbaidős, ugyanis nálam kezd kicsit elfáradni. Damon és Bonnie halála után nem tudom, mit várjak. Szereplőink nem mehetnek Mystic Falls-ba, mindenki tiszta depi, Elena drogozik, Stefan szarik mindenkire, Caroline próbál megoldást találni, Alaric nehezen bírja a vámpírlétet. Ennyi volt ebben a részben. És még nézem tovább, mert piszok kíváncsi vagyok, hogy hol a francban van Bonnie és Damon.

1 megjegyzés:

  1. Szerintem nem lett nagy durranás. És valahogy a vége se keltett bennem akkora kíváncsiságot. Súlytalan lett a halál a sorozatban, s így biztos hogy valamit kitalálnak.

    VálaszTörlés