2015. április 27., hétfő

Na de mi van a TV-sorozatokkal? #46

Az alábbiakban SPOILER található!

Arrow- Zöld íjász (3. évad 20. rész- The Fallen): Hát, elég elbaszott dolog ez. Az utolsó 20 percben öt percenként mindig jött valaki a búcsúzással, és megríkatott. Köszönöm, komolyan. És eddig mér nem voltak ilyen Felicity-Oliver jelenetek?? Gondolták, most beraknak többet, hadd legyen valami, aminek örülhetek is. Durva lesz ez a beavatás dolog Oliver-nek, az biztos. Mondjuk, azt nem értem, hogy Ra's csak úgy meghal, vagy megölik, vagy mi lesz vele? És őszintén, ha Oliver vezeti a Ligát, akkor nem teheti meg, hogy feloszlatja? Lehet, hogy hülyeség, fogalmam sincs a Liga működéséről, de ilyesmi lehetséges, nem? Fogalmam sincs, innen hogyan tovább...
The Flash- Villám (1. évad 19. rész- Who Is Harrison Wells?): Hm, oké. Még mindig nem értem, hogy miért érdeke dr. Wells-nek az, hogy Barry a Flash-ként működjön. És azt sem tudom, hogy hogyan lát a jövőbe. Remélhetőleg a következő részben több információt kapunk Eobard Thowne-ról. Elég durva amúgy, hogy megtalálták az igazi dr. Wells holttestét. És hol máshol, mint Starling City-ben. Remélem, Joe nyomására Lance végre megbocsát Laurel-nek. Mellesleg örülök, hogy nem az igazi Barry csókolta meg Caitlint, mert ők abszolút nem illenek össze.
The Originals- Ősök (2. évad 19. rész- When The Levee Breaks):Ennyi idiótát egy helyen, komolyan! Nem hiszem el, hogy Freya mellé álltatok, Elijah és Rebekah!! Csalódás a köbön, de tényleg. Nem hiszem el, hogy ezt tettétek Klaus-szal. Aki talán nem tökéletes, de valószínűleg ő az egyetlen oka, hogy túléltétek az elmúlt ezer évet, ti szerencsétlenek! Mert bár mindhárman ősök, Klaus az egyetlen, aki mesterien játszik és stratégiázik ezerrel. Erre ti mit csináltok? Jajj, szegény Freya, hozzuk össze neki a rég várt családot! Nem vagytok normálisak. Freya már a kezdetektől gyanús nekem. Értem én, hogy mindenki totál kétségbeesett Dahlia miatt, de ekkora árulást. Amikor majd szembetalálják magukat Dahlia-val, azt fogják kívánni, bár ott lenne Klaus... Meg nagyon bírom, hogy mindenki arról papol Klaus-nak, hogy bízzál már meg bennünk, meg miért nem bízol bennünk, amikor pedig elkezd megbízni bennük, akkor elárulják. Miért csodálkoznak folyton, hogy Klaus nem bízik senkiben??
The Vampire Diaries- Vámpírnaplók (6. évad 19. rész- Because): Csak egy kérdés: ez eddig miért nem jutott eszébe Damon-nek? 5 rész óta azt figyelem, hogy ezen agonizál, most meg bumm! egyszerre beugrott a megoldás. De elég a gyógymód mindkettejüknek? És bocsánat, de Damon, mint családapa??!! Nem nagyon tudom elképzelni. De legalább Caroline érzéseit visszakapcsolni. Azt hittem, már sosem lesz normális. Az viszont biztos, hogy nem mostanában lesz újra Stefan-Caroline.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése