2015. augusztus 3., hétfő

Na de mi van a TV-sorozatokkal? #59

Az alábbiakban SPOILER található!

Beauty and the Beast- A szépség és a szörnyeteg (3. évad 8. rész- Shotgun Wedding): Azt hiszem, Cat és Vincent felcserélte a szerepeket. Egyébként ez már tényleg nagyon eldurvult, Cat-nek igaza van. Addig, amíg őket nem bántják, nem kellene belekeveredniük. Viszont azért azt megjegyezném, hogy Cat miatt keveredtek bele, és nem biztos, hogy még van kiút. Kíváncsian várom, hogy alakul ezután a dolog. Ez a Liam csávó nagyon ijesztő.

Pretty Little Liars- Csinos kis hazugok (6. évad 8. rész- Framed): Komolyan, Clark? Rá aztán egyáltalán nem gondoltam, hogy Charles-nak segít. Azt viszont tudtam, hogy Charles-nak van segítője, és ahogy láttam, az a valaki egy lány. Aki Red Coat. Nagyon utalgatnak rá, szóval remélem, az ő kilétét is megtudjuk. Alig várom, hogy lássam Charles-t. És remélem, ha már így beharangozzák, tényleg látni fogjuk. Ezért tuti, hogy nem ez a Rhys csávó Charles, mert őt már láttuk meg minden. És persze ne feledjük, hogy elvileg már a kezdetektől velünk van Charles. Ezra, miért? Nem is értem, miért nem jönnek újra össze. És hol van Caleb?

TeenWolf- Farkasbőrben (5. évad 6. rész- Required Reading): Mikor hozzák már össze Lydia-t és Parrish-t??? Annyira egyértelmű, hogy bejönnek egymásnak, az új kedvenc párosom. Ez az emlékezősdi tetszett, bár elég ijesztő volt. És nem értettem, hogy miért kellett Scott-nak újra az inhalátora. Theo-ban pedig továbbra sem bízok, de mostanában nem derül ki róla semmi infó. Mi baja van szerencsétlen Kira-nak?? Mi történik a benne élő rókával? Kezd elég ijesztő lenni a csaj. És nem tetszett, hogy kicsit lezáratlanul hagyták az előző részt. Nem tudjuk, hogyan jutottak ki az Eichen-ből, azt meg talán nem is akarom tudni, hogy hová ment dr. Valack.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése