2015. július 20., hétfő

Na de mi van a TV-sorozatokkal? #57

Az alábbiakban SPOILER található!

Beauty and the Beast- A szépség és a szörnyeteg (3. évad 6. rész- Chasing Ghosts): Ez jó rész volt, tetszett. Mindig érezni lehetett, hogy Catherine dühös az anyjára, de jó, hogy sikerült ezen túllépnie. Végül is, az anyja nem szörnyeket akart teremteni, hanem jobbá tenni a világot, csak kicsit félresikerült neki a dolog. Vincent rokonai elég seggfejek voltak, jobb is, hogy eltűntek a színről. A vége viszont tipikus Beauty and the Beast. Cat és Vincent békésen üldögélnek az esküvőjük színhelyén, amikor valaki megpróbálja felrobbantani őket. Meg se lepődők.
Pretty Little Liars- Csinos kis hazugok (6. évad 6. érsz- No Stone Unturned): Na jó, eldöntenék végre, hogy Charles halott-e vagy sem?? Komolyan, én meg voltam győződve, hogy nem halott, aztán kiderült, hogy mégis, aztán jött Lesli... Érdekesnek érdekes volt Lesli múltja, de teljes időhúzás. Viszont a kérdésem változatlan: Chales miért bántotta a lányokat? Miért nem csak a saját kedves családjával szemétkedett?? Remélem, végre megkapom a választ erre a kérdésre.
TeenWolf- Farkasbőrben (5. évad 4. rész- Condition Terminal): Nem is ijesztő, egyáltalán nem. Csak egy csávó, akinek ilyen undorító valamik nőnek ki a kezéből, és mérgező, és skorpió, de félig vérfarkas. WTF?! És már nem azért, de szerintem a sima természetfeletti lények is elég ijesztőek, nem kell még többet összerakni. Mindig tudtam, hogy Theo-ban nem lehet bízni, már az elejétől fura volt a srác. És abban is biztos voltam, hogy az a csávó, Donovan, még nagyobb szerepet fog kapni. Viszont már igazán rájöhetnének, hogy mi a jó franc Parrish, és miért hord embereket a nemetonhoz. De legfőképp: miért lángol??

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése