2015. szeptember 28., hétfő

Második születésnaaap :) + nyereményjáték

Wow, el sem hiszem, hogy ezt is megértük. Higgyétek el, az elmúlt egy évben néha voltam azon a ponton, hogy abbahagyom a blogolást. Mert bármennyire is szeretem, mit szeretem, imádom, szinte nincs is rá időm. és ezt biztos Ti is észrevettétek. Nem tudok elégszer bocsánatot kérni emiatt, és amiatt sem, hogy a következő év sem lesz a legjobb időpont erre. Már írtam valamikor, hogy idén érettségizem, ezért a tanulásra kéne koncentrálnom, mert sajnos a fogorvosi helyeket nem dobálják csak úgy hozzám. :) De a blogról akkor sem tudok lemondani. Tudom, hogy ezt Ti sínylitek meg leginkább. Általában azért van kevesebb bejegyzés, mert ha lenne is időm többre, az nem lenne olyan színvonalú. Úgyhogy jobbnak látom, ha kevesebb a bejegyzés, de az remélhetőleg értelmes és érdekes, mint ha lenne egy tucat vérszegény poszt. De hagyjuk is a sajnálkozást, hiszen ünneplünk. Leginkább Titeket, Olvasókat, akik nem adtátok fel, és még mindig olvassátok a blogom. Az oldal látogatottsága és a feliratkozott olvasók növekvő száma mindig mosolyt csal az arcomra, és nem
hagyja, hogy befejezzem. Sokszor elbizonytalanodom, mert tényleg lehetne ez sokkal jobb, de az erőt ad, hogy Ti még így is olvassátok. Tavaly is említettem, hogy ez a blog a Tiétek is, és ebben az évben ez még inkább igaz volt. Nélkületek már abbahagytam volna. Szóval köszönöm, és köszönöm, hogy itt vagytok nekem és a blognak. Jó lenne mindenkit személyesen ismerni és egy ölelést adni, de mivel ez lehetetlen, ezért küldök mindenkinek egy nagy virtuális ölelést. Remélem, átment. :) Mindenki másnak is köszönöm, főként a családomnak, hogy nem néznek komplett idiótának, amikor 10 könyvvel felpakolva megyek haza a könyvtárból, és nem tudják, miért vigyorog úgy a gyerek, mintha megnyerte volna a lottóötöst. Továbbá köszönöm az Internetnek is, hogy általa átadhatom az olvasás iránti rajongásom, véleményemet különböző könyvekről, valamint sorozatfüggőségemet is. Annak külön örülök egyébként, ha visszajelzést kapok a bejegyzésekről, szóval csak nyugodtan, pozitív, negatív, minden jöhet, ne sajnáljatok. ;)A jövőbeli terveket még nem tudom pontosan, de még rengeteg írnivalóm és megvalósítanivalóm van. Csak annyit mondhatok, hogy csinálom, amíg tudom és bírom. És amíg kitartotok.


Egy kis statisztika
Rendszeres olvasók száma: 19
Oldalmegjelenítések: 15529
Bejegyzések száma: 200 (plusz ez)

Szóval, boldog születésnapot Nekünk! :)

Nyereményjáték

A mostani nyereményjáték kicsit más lesz, de ugyanolyan egyszerű, mint tavaly. A feladat az lenne, hogy ez alá a poszt alá írjátok le hozzászólásban, hogy melyik volt a kedvenc bejegyzésetek, és hogy miért, egyetértettek-e velem vagy sem. Két könyvet tudok nektek felajánlani, az egy darab nyertes ezek közül választhat: Jennifer Bosworth: Struck- Villámtól sújtva vagy Elizabeth Richards: A sötétség városa. Be kell valljam nektek, hogy ezek a könyvek a saját könyvtáramból valók, sajnos arra nincs keretem, hogy újat vegyek, de mivel minden könyvemre vigyázok, mint a szemem fényére, jó állapotban vannak. És mindenképpen akartam valamit díjnak felajánlani, remélem ez nem zavar senkit. A játék október 28-ig tart, sorsolás 1-2 nappal utána várható. A nyereményt postán tudom elküldeni, vagy ha valaki Győr környéki, akkor ott szívesen átadnám személyesen.
Hajrá! :)

Remélhetőleg jövőre Veletek, ugyanekkor, ugyanitt! :)

2 megjegyzés: